LA VOSTRA ESTACIÓ VERDA AL PEU DEL CANIGÓ

Veniu-la a descobrir, i us podreu beneficiar d'un apartament renovat, situat en un edifici molt tranquil, amb unes vistes increïbles. Tant si sou amants de la natura, voleu venir a reposar, a esquiar,o a fer unes cures o banys a les  seves aigües termals, aquest es el vostre lloc.

                          qui som?

Benvinguts, nosaltres som en Christian i la Rosa, una parella franco-catalana que aprecia molt la vida incomparable de Vernet les Bains. La nostra família es va establir aquí fa 31 anys, cosa que ens ha permès de venir molt sovint, fer moltes excursions que ens proposa aquesta magnífica regió. Em decidit renovar i llogar el nostre apartament a  partir del mes d'agost de 2015,  per a tothom que vulgui venir a fer excursions, caminades, passar alguns dies de vacances, anar a esquiar, ja que estem situats a 45minuts en cotxe de les pistes d'esquí, o per el que es mes típic aquest poble venir a fer cures o banyar-se a les seves aigües termals.

 

 

 

 

 

4 estrellas desde 11 de fevrer 2020                   DESCObrIR EL VOSTRE APARTAMENT


                                         


                          passeig                                                      Formulari de contacte

Note : veuillez remplir les champs marqués d'un *.

                                                          


                              comentari

M Mme Agnès F. Paris

 Date de séjour

1er/ 15 août 2015

Très agréable séjour dans un appartement croquignolet, spacieux, traversant avec de grandes terrasses et grandes ouvertures. Très lumineux, confortable, avec connexion WIFI internet. Accepte les petits chiens (pratique). Très bon accueil et cadre. Proximité piscine et thermes.Très nombreuses possibilités d'excursions.Un bon souvenir